Amy, a lányom
Amy, a lányom
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9786155062148
Kiadó: Rózsavölgyi és Társa
Oldalszám: 340
3 990 Ft
3 392 Ft
15 %
db
 
Kosárban: db
Tartalmi ismertető
Zseniális, inspiratív, ikonikus: sokféleképpen jellemezhető Amy Winehouse, de ami halhatatlanná tette a rajongók szívében, az a lelke, az esze, a bája, az életszeretete volt.
2011. július 23-án Amy családja, barátai és rajongói szerte a világon döbbenettel értesültek a szomorú hírről, hogy ez a kivételesen tehetséges, végtelenül nagylelkű lány már nincs többé. Rengeteg rajongó veszítette el a példaképét, és egy végtelenül letört család búcsúzott szeretett lányától.

Amy páratlan énekes volt. Különleges líraisága, hipnotikus hangja már az első album, a 2003-as Frank megjelenésekor revelációként hatott, és ahogy csillaga mind feljebb szállt, egyértelmű lett mindenki számára, hogy ez az átlagos észak-londoni lány sokkal több volt, mint koraérett tehetség.

Amy apja és bizalmasa, Mitch Winehouse első ízben osztja meg lányáról szóló gondolatait a világgal: megismerjük a babusgatott pici gyereket, a szupersztár előadóművészt, a szenvedő nőt. Személyes történetekkel, bizalmas emlékekkel festi meg Amy portréját, a szerető lányét, aki varázslatos hangot kapott az égiektől. A pajkos korai évektől a meghatározó zenei élményeken át a karrierről szóló álmokig és elképesztő sikerekig mindenről szó esik a könyvben, beleértve a legsötétebb napokat is és baljós küzdelmét káros szenvedélyeivel.

A könyv őszinte, szenvedélyes és megindító portré nemzedéke talán legtehetségesebb énekesnőjéről, egyedülálló emlékirat attól az embertől, aki Amyt a legjobban ismerte.
A kiadó további könyvei